cafe jirasek Praha 6
REZERVACE
PO - PÁ 7:00 - 21:00 hod
cafe jirasek Praha 6

Věř svým snům - 18.6. od 19h

 
Inspirativní spontánní happy(e)ning s Katy Yaksha, autorkou bestselleru Můžeš vše, co chceš.
Povídání, setkání, postřehy, vaše dotazy, představení nové knihy Věř svým snům a možnost zakoupení nové i ostatních knih s věnováním na místě.

"Život se děje teď, nedá se naplánovat, příležitosti se objevují znenadání a je na nás, jestli jich využijeme. A přesně o to jde i v tomto „projektu“. Napojit se na vlastní spontánnost, na proud života, chytit příležitost za pačesy a pokud to tak má být, octnete se ve správný čas na správném místě a dozvíte se přesně to, co právě potřebujete.
Z celého srdce si už delší dobu přeju dělit se o mé postřehy přímo s vámi, nejen na stránkách knih, ale zádrhel byl vždycky v organizaci, „musí se to naplánovat“. A tak díky mému brzkému mezipřistání u nás doma vzniká tahle spontánně „naplánovaná“ mini tour po krásných českých místech s účelem dovést slunce, inspiraci, motivaci, nakopnutí do vašich projektů, snů, změn i naladění se na esenci jednoduchosti a harmonie, kterou máme pořád v sobě a se kterou i všechny další kroky budou jasné a vedené s lehkostí.
Setkáme se na několika příjemných místech, kavárnách, kde si můžete oddychnout a načerpat vítr do plachet spolu s dobrou kávou, osvěžením a s tím, že komu z vás to v daný čas má vyjít, vyjde. Vesmír vše řídí dokonale a tak mu dávám plnou moc, ať to pro nás všechny co nejlíp naplánuje.

VSTUPNÉ je dobrovolné, necháváme svobodně na vás, co kdo cítí. Tak se všichni můžeme setkat s lehkostí a bez omezení. Přispějete na místě.

A NA CO SE TEDY MŮŽETE TĚŠIT?
- představím novou knihu Věř svým snům a můžeme ji společně na každém místě symbolicky pokřtít třeba kávou
- podělím se v jednoduchosti o základní kroky k tomu, jak v sobě najít napojení na stav harmonie, čisté radosti, plynoucí energie, zdraví, pohody i osobního naplnění
- budete mít prostor ptát se
- budete mít možnost zakoupit si knihy s osobním věnováním a třeba srdíčkem pro štěstí, vaší fantazii se meze nekladou

Jsem šťastná, že se to děje a s radostí malého dítěte se těším na osobní setkání s každým z vás, pro koho si Vesmír zaškrtl místo v kalendáři."
 
Katy Yaksha
 
KONTAKT
CAFÉ JIRÁSEK
Evropská 664/134, 160 00 Praha 6
KUDY K NÁM?
METRO
Bořislavka, výstup směr Horoměřická, Hanspaulka
BUS
108, 131, 161, 312, 316, 356, 907
TRAM
20, 26, 91
OTEVÍRACÍ DOBA
Pondělí:
9:00 - 21:00
Úterý:
9:00 - 21:00
Středa:
9:00 - 21:00
Čtvrtek:
9:00 - 21:00
Pátek:
9:00 - 21:00
Sobota:
9:00 - 21:00
Neděle:
9:00 - 19:00
Přijmeme BARISTU / ČÍŠNÍKA (SERVÍRKU) DOČASNÁ ZMĚNA OTEVÍRACÍ DOBY

Rezervace Café Jirásek

Jméno
Telefon
Email
Datum, čas, počet osob
Zavřít